gomindly

"Als je écht alles uit het leven wilt halen, moet je denken als een winnaar."

Personal coaching

Een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen mij te zien, zijn onder andere: ik kan niet echt zijn wie ik ben, ik voel me niet hoe ik me wil voelen, ik doe niet datgene waar ik blij van word, ik wil meer uit het leven halen dan ik nu doe, maar bepaalde overtuigingen en angsten houden mij tegen en ik weet niet waar ik moet beginnen.

Wat ze vooral gemeen hebben, is dat achter hun hulpvraag het gevoel zit dat ze niet weten wie ze zijn, zichzelf niet goed genoeg vinden of dat ze niet durven te leven zoals ze willen. Inmiddels heb ik tientallen vrouwen geholpen een leven te creëren wat goed voelt van binnen. Altijd in combinatie met mindset en zelfliefde.

We nemen je leven goed onder de loep: wat is je huidige situatie, hoe ziet je ideale leven eruit en wat is er voor nodig om daar te komen? We werken aan jouw zelfliefde, een sterke mindset en creëren samen een leven waarin jij je heerlijk voelt. Ook besteden we aandacht aan thema’s waar jij behoefte aan hebt.

Wil je hier aan werken, maar dan liever in groepsverband? Binnenkort geef ik een try-out van een nieuwe groepstraining. Onderstaand meer info.

Group training: connect met like-minded people

Creëer een leven waar je van houdt en waarvan je weet dat je het waard bent. In een kleine groep van max. 10 vrouwen doorlopen we in 4 weken tijd een programma wat ervoor gemaakt is om jouw leven naar een hoger niveau te tillen. We bouwen aan een leven wat op alle aspecten goed voelt, zodat jij er weer maximaal van kunt genieten. 

Binnenkort geef ik een try-out voor een nieuwe groepstraining. Wil je hierbij zijn? Meld je aan en ontvang meer informatie.

Ik ontdekte dat je áltijd een keuze hebt en dat je ervoor kunt kiezen om je mooiste leven te leven.

BLIJF OP DE HOOGTE
Je hebt je succesvol ingeschreven! Oeps! Er ging iets verkeerd..