gomindly

Small grouptraining

In het kort.

Creëer een leven waar je van houdt en waarvan je weet dat je het waard bent. In een kleine groep van max. 10 vrouwen doorlopen we in 4 weken tijd een programma wat ervoor gemaakt is om jouw leven naar een hoger niveau te tillen. We bouwen aan een leven wat op alle aspecten goed voelt, zodat jij er weer maximaal van kunt genieten. Binnenkort start de try-out van een nieuwe groepstraining. 

Deze training is een “must” voor mensen die vastlopen, behoefte hebben aan verandering op een bepaald gebied en klaar zijn om uit de wachtstand te komen.

Verbind met gelijkgestemden om elkaar te supporten, te inspireren en gezamenlijk te groeien. Ervaar de kracht van gedeelde doelen en interesses.

4 weken – 2 a 3 uur per week op een mooie locatie in Rotterdam.

Werk aan een thema waar jij verandering in wilt. Bijvoorbeeld een andere baan, starten van een nieuw bedrijf, behoefte aan meer diepgang in vriendschap, een liefdevolle relatie of een beter zelfbeeld.

Inclusief werken aan je mindset en zelfliefde. Het ontwikkelen van een sterke mindset en zelfliefde is essentieel omdat het de basis vormt voor veerkracht, zelfvertrouwen en het vermogen om uitdagingen te overwinnen.

Geen vereisten voor deelname.

De resultaten die je kunt verwachten.

Diepgaand zelfinzicht ontwikkelen

Door middel van diverse oefeningen en reflecties krijg je inzicht in je huidige leven, waarden, beperkende overtuigingen en gewoonten. Je leert waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen.

De training richt zich sterk op het ontwikkelen van zelfliefde en het doorbreken van negatieve zelfbeelden. Je leert om vriendelijker en liefdevoller naar jezelf te kijken, wat kan leiden tot meer zelfvertrouwen en innerlijke rust.

De training helpt je om je mindset te versterken, negatieve gedachten om te buigen naar positieve en constructieve overtuigingen, en je te richten op groei en mogelijkheden.

Je leert hoe je concrete, haalbare doelen kunt stellen en deze kunt manifesteren in je leven. Je wordt aangemoedigd om actie te ondernemen en kansen te grijpen die bijdragen aan je doelen.

De training biedt praktische tools, zoals meditatie, visualisatie en affirmaties, die je kunnen helpen om je mentale en emotionele welzijn te verbeteren en je doelen te bereiken.

Er wordt gekeken naar hoe je een sterk netwerk op kunt bouwen en een accountability partner te vinden, waardoor je blijft gemotiveerd en elkaar kunt ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

De training helpt je om wat je hebt geleerd te integreren in je dagelijkse leven, zodat de positieve veranderingen blijvend zijn.

15 jaar aan kennis van psychologie en persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk- en loopbaan coach NOBCO/EMCC/EQA gecertificeerd

Opgeleid in het toepassen van NLP technieken

Tientallen vrouwen gecoacht naar een leven dat goed voelt

"Als je écht alles uit het leven wilt halen, moet je denken als een winnaar."

Ik ontdekte dat je áltijd een keuze hebt en dat je ervoor kunt kiezen om je mooiste leven te leven.

Personal coaching

Een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen mij te zien, zijn onder andere: ik voel me niet meer mezelf. Ik kan niet echt zijn wie ik ben, ik voel niet hoe ik me wil voelen en ik doe niet waar ik blij van word. Ik wil meer uit het leven halen dan ik nu doe, maar bepaalde overtuigingen en angsten houden mij tegen. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Bekijk wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van 1-op-1 coaching.

BLIJF OP DE HOOGTE
Je hebt je succesvol ingeschreven! Oeps! Er ging iets verkeerd..