gomindly

About me

Niemand dwong mij om voor die respectloze baas te blijven werken, elke dag werk te doen wat mij geen energie meer gaf of vriendschappen aan te houden waarvan ik diep van binnen al een tijdje wist dat het niet meer werkte. Niemand behalve ikzelf weerhield mij ervan om te kiezen voor een leven wat mij diep down niet gelukkig maakte. Ik ontdekte dat je áltijd een keuze hebt en dat je ervoor kunt kiezen om je mooiste leven te leven. Mindset is daar een groot onderdeel van. Een sterke mindset en het vermogen om groot te denken is essentieel als je je volledige potentie wilt benutten. 

Trauma’s uit het verleden hebben mij geleerd diep te graven om erachter te komen wie ik ben en wat ik wil in het leven. Ruim 15 jaar verdiep ik me in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik opgeleid en gecertificeerd persoonlijk- en loopbaancoach, NLP specialist en heb ik ontelbaar veel cursussen, masterclasses en workshops bijgewoond op dit gebied. Het intrigeert mij telkens weer hoe je het maximale uit het leven kunt halen, door jezelf te ontwikkelen. Het leven overkomt je niet, je hebt namelijk veel meer zelf in handen dan je denkt. Dus geen slachtofferrol meer, maar de volledige verantwoordelijkheid; dan heb je pas écht de regie over je leven.

Nu is het mijn missie om jou te helpen het leven op te bouwen waar je van houdt, keuzes te maken die daarop aansluiten en de kracht in jezelf te vinden. Ik weet dat de stap naar coaching groot kan zijn, dus stuur me gerust een bericht met alle vragen die je hebt.

~ I am not telling you that it’s easy, but I promise you – it will be worth it. ~

Personal coaching

Een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen mij te zien, zijn onder andere: ik kan niet echt zijn wie ik ben, ik voel me niet hoe ik me wil voelen, ik doe niet datgene waar ik blij van word, ik wil meer uit het leven halen dan ik nu doe, maar bepaalde overtuigingen en angsten houden mij tegen en ik weet niet waar ik moet beginnen.

Wat ze vooral gemeen hebben, is dat achter hun hulpvraag het gevoel zit dat ze niet weten wie ze zijn, zichzelf niet goed genoeg vinden of dat ze niet durven te leven zoals ze willen. Inmiddels heb ik tientallen vrouwen geholpen een leven te creëren wat goed voelt van binnen. Altijd in combinatie met mindset en zelfliefde.

We nemen je leven goed onder de loep: wat is je huidige situatie, hoe ziet je ideale leven eruit en wat is er voor nodig om daar te komen? We werken aan jouw zelfliefde, een sterke mindset en creëren samen een leven waarin jij je heerlijk voelt. Ook besteden we aandacht aan thema’s waar jij behoefte aan hebt.

Wil je hieraan werken, maar dan liever in groepsverband? Binnenkort geef ik een try-out van een nieuwe groepstraining. Onderstaand meer info.

Group training

Creëer een leven waar je van houdt en waarvan je weet dat je het waard bent. In een kleine groep van max. 10 vrouwen doorlopen we in 4 weken tijd een programma wat ervoor gemaakt is om jouw leven naar een hoger niveau te tillen. We bouwen aan een leven wat op alle aspecten goed voelt, zodat jij er weer maximaal van kunt genieten. 

Binnenkort geef ik een try-out voor een nieuwe groepstraining. Wil je hierbij zijn? Meld je aan en ontvang meer informatie.

BLIJF OP DE HOOGTE
Je hebt je succesvol ingeschreven! Oeps! Er ging iets verkeerd..