what our clients say

Bij Gomindly wordt je begeleidt al het moois uit jezelf te halen. Lianne en Esther zijn inlevend, zorgvuldig en betrokken. Daarmee creëren zij een veilige plek waar je erachter kan komen wat je wilt en leuk vindt.
Robert-Jan Goes
Waar ik vaak ook graag op de oppervlakte blijf durfde ik bij Esther ook echt dieper te gaan en dingen te delen die ik nooit met iemand bespreek. Maar ik voelde me niet gedwongen of beoordeeld wanneer ik deed. Echt een veilige haven, heel fijn!
Ilja
Esther is een fijn, benaderbaar persoon, met veel empathie. Dat maakt het makkelijk om persoonlijke dingen te delen en een eerlijk gesprek te voeren. Dat is echt een kracht. Ik vond haar flexibel tijdens het proces, ook qua wat we bespraken inhoudelijk en welke opdrachten daarbij passen. Daardoor voelt het echt als een persoonlijk traject, in plaats van een standaard programma dat je volgt.
Chris
Lianne had een fijne, rustige uitstraling en houding. Dit geeft mij een vertrouwd en goed gevoel. Als zaken onduidelijk waren, stelde je verhelderende vragen. Dit gaf me het gevoel dat je naar me luisterde en aandacht voor mij had.
Ilse Hofman
Door het gebruik van verschillende methodieken tijdens de sessies leer je jezelf echt goed kennen. Hierdoor ben ik bewust geworden van zowel mijn kwaliteiten als in de gebieden waarin ik mijzelf nog verder in moet ontwikkelen. Dit heeft mij het eerste zetje in de goede richting gegeven. Ik zou het zeker aanraden!
Daphne Boere
Ik merk dat ik veel over mezelf leer door de manier waarop de vragen worden gesteld. Super leerzaam! Ik voel heel erg dat ik ontzettend veel inzichten heb opgedaan in de afgelopen sessies.
Azadeh
Betrokken, fijne en veilige vibe, kijkt echt samen met je mee hoe je de beste versie van jezelf kan worden. Zeker een aanrader!
Tari van Laar
Fijne meiden die secuur naar jouw verhaal luisteren en via mooie methoden het beste in je naar boven halen.
Sasja de Valenca
Erg fijn! Ik ben met Lianne bezig geweest met het kijken waar de knelpunten zitten in persoonlijke groei en zakelijke groei, en met behulp van fijne en eerlijke gesprekken zijn er veel dingen veel duidelijker geworden. Hierdoor kan ik weer grote stappen vooruit maken. Daarnaast is Lianne als persoon ook een heel fijn mens om mee te praten. Sta je open voor persoonlijke en zakelijke groei, kijk dan vooral eens naar de masterclasses van Gomindly. Door deze inzichten heb je veel sneller door wat er nodig is om vooruit te komen dan wanneer je alles alleen probeert op te lossen. Zowel Lianne als Esther zijn toppers. Aanrader!
Ymke Myrthe
Voelde me hier gehoord en gezien, en Esther wees me precies de richting uit die ik wilde ingaan. Fijne ervaring, dus de investering dubbel en dwars waard!
Rene van Eeren