1:1 COACHING

24

Ben je klaar met die constante twijfel? Dat gevoel van onzekerheid, dat je niet weet of wat je doet, ook het juiste is om te doen? Heb je het idee dat je zelf niet aan het stuur staat van jouw eigen leven en dat iedereen behalve jij de regie pakt? Of wil je juist een nieuwe richting inslaan, maar weet je nog niet welke dat is? Ontdek wat voor toekomst je voor jezelf wilt creëren met ons 1:1 coachingstraject.

In ons 1:1 coachingstraject laat een van ons jou inzien wie je bent, wat je kan, wat je wilt en hoe je daar gaat komen. Aan de hand van diverse opdrachten en tools leer jij wat je belangrijk vindt in dit leven én misschien nog wel belangrijker: hoe je dit op zo’n manier in je leven integreert dat je leven (weer) van jou voelt. We zorgen ervoor dat jij jouw talenten weer ziet, en kunt inzetten hoe jij dat wilt. We bepalen concrete acties om je doelen te bereiken. Je vindt de balans terug in je leven, krijgt er weer meer plezier in en je merkt dat er veel meer mogelijk is dan je dacht. Zowel zakelijk, als privé.

We coachen ‘duurzaam’, wat inhoudt dat je de tools, opdrachten en methodes die je krijgt tijdens de sessies, de rest van je leven zelf kunt toepassen.

"Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk inzicht noodzakelijk is om jouw ideale leven te kunnen creëren, zowel privé als zakelijk."

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

  • 6 sessies van 60 minuten
  • Op één van de mooiste plekken in Rotterdam
  • Huiswerk om de sessies te integreren
  • Opdrachten, tools en methodes voor de rest van je leven
  • Tips voor een betere mindset 
  • In elke sessie ruimte voor inbreng (dingen die er op dat moment spelen)
  • Whatsapp (voice)coaching tijdens deze periode. Gedurende deze periode kun je ons vragen stellen via whatsapp, die we binnen 24 uur beantwoorden. 
  • + exclusieve afname van de drijfverentest (t.w.v. 166,- euro); inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren, inclusief een uitgebreide rapportage, waarmee je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak nieuwe inzichten krijgt. 

Of mail naar info@gomindly.nl en laat ons weten wat je wilt bereiken, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

what our clients say

Erg fijne coaching! Ik ben met Lianne bezig geweest met het kijken waar de knelpunten zitten in persoonlijke groei en zakelijke groei, en met behulp van fijne en eerlijke gesprekken zijn er veel dingen veel duidelijker geworden. Hierdoor kan ik weer grote stappen vooruit maken. Daarnaast is Lianne als persoon ook een heel fijn mens om mee te praten. Sta je open voor persoonlijke en zakelijke groei, kijk dan vooral eens naar coaching van Gomindly. Door de coaching heb je veel sneller door wat er nodig is om vooruit te komen dan wanneer je alles alleen probeert op te lossen. Zowel Lianne als Esther zijn toppers. Aanrader!
Ymke Myrthe
Voelde me hier gehoord en gezien, en Esther wees me precies de richting uit die ik wilde ingaan. Fijne ervaring, dus de investering dubbel en dwars waard!
Rene van Eeren
Bij Gomindly wordt je begeleid al het moois uit jezelf te halen. De coaches Lianne en Esther zijn inlevend, zorgvuldig en betrokken. Daarmee creëren zij een veilige plek waar je op zoektocht kan naar jezelf.
Robert-Jan Goes
Waar ik vaak ook graag op de oppervlakte blijf durfde ik bij Esther ook echt dieper te gaan en dingen te delen die ik nooit met iemand bespreek. Maar ik voelde me niet gedwongen of beoordeeld wanneer ik dat deed. Echt een veilige haven, heel fijn!
Ilja
Esther is een fijn, benaderbaar persoon, met veel empathie. Dat maakt het makkelijk om persoonlijke dingen te delen en een eerlijk gesprek te voeren. Dat is echt een kracht. Ik vond haar flexibel tijdens het proces, ook qua wat we bespraken inhoudelijk en welke opdrachten daarbij passen. Daardoor voelt het echt als een persoonlijk traject, in plaats van een standaard programma dat je volgt.
Chris
Ik heb het coachtraject als positief ervaren. Door het gebruik van verschillende methodieken tijdens de sessies leer je jezelf echt goed kennen. Hierdoor ben ik bewust geworden van zowel mijn kwaliteiten als in de gebieden waarin ik mijzelf nog verder in moet ontwikkelen. Het coachingtraject heeft mij hierin het eerste zetje in de goede richting gegeven. Ik zou het zeker aanraden!
Daphne Boere
Lianne had een fijne, rustige uitstraling en houding. Dit geeft mij als coachee, een vertrouwd en veilig gevoel. Als zaken onduidelijk waren, stelde je verhelderende vragen. Dit gaf me het gevoel dat je naar me luisterde en aandacht voor mij had.
Ilse Hofman
Ik merk dat ik veel over mezelf leer door de manier waarop de vragen worden gesteld. Super leerzaam! Ik voel heel erg dat ik ontzettend veel inzichten heb opgedaan in de afgelopen sessies. Ik ben enorm blij met dit traject.
Azadeh
Betrokken, fijne en veilige vibe, kijkt echt samen met je mee hoe je de beste versie van jezelf kan worden. Zeker een aanrader!
Tari van Laar
Fijne meiden die secuur naar jouw verhaal luisteren en via mooie methoden het beste in je naar boven halen.
Sasja de Valenca

Heb je vragen of wil je meer info?