Do it yourself: het online coach-programma

Hét online coach-programma dat jou inzicht geeft in wie je bent, waar je voor staat en waar je gelukkig van wordt. Zodat je alles uit het leven kunt halen wat erin zit. Hiermee krijg je een goede basis kennis over jezelf, die ervoor gaat zorgen dat jij zowel op persoonlijk als zakelijk vlak het beste uit jezelf haalt.

Een online programma van 12 weken wat je op eigen tempo kunt doorlopen. 6 modules bestaande uit 8 videos, meer dan 25+ opdrachten, tips en handige templates gebundeld in een bijbehorend werkboek van meer dan 70 pagina’s. De methodes en tools die je tijdens het online programma leert kan je de rest van je leven inzetten. Een investering in jezelf die je zonder risico kunt nemen. Ben je namelijk niet tevreden? Dan kan je je geld terugvragen. Wat houdt je nog tegen?

Hoe zou het voelen om écht vrij te zijn? Vrij om te doen wat je wilt, om jouw leven te leiden op jouw manier en hiervan te genieten?

 • Wil je meer inzicht in jezelf?
 • Weten wat je echt wilt, als je alleen naar jezelf luistert?
 • Meer zelfvertrouwen?
 • Meer plezier in je leven?
 • Weten wat voor jou prioriteit heeft?
 • Vrij in je hoofd zijn, zonder belemmerende gedachten?
 • Echt jezelf kunnen zijn?
 • Loskomen van oude overtuigingen en patronen?
 • Weten wat jouw kracht is en hoe je dit kunt gebruiken?
 • Een energieker leven?
 • Genieten van het nu?
 • Meer rust in jezelf en in je hoofd?
 • Jouw nieuwe doelen duidelijk in beeld?
 • De regie over je eigen leven?
 • Investeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling?

In zes stappen weten wie je bent, wat je wilt en hoe je daar moet komen.

Om te beginnen gaan we kijken waar je nu staat, hoe je leven er op dit moment uitziet en waar je heen wilt. Waar ben je al tevreden? En op welk vlak is er nog verandering nodig? Aan het eind van deze eerste fase ga je een doel formuleren, zodat je precies weet waar je naartoe werkt.

In deze fase gaan we kijken naar wie jij bent; welke gebeurtenissen hebben je gemaakt tot de persoon die je nu bent? Waar zijn bepaalde overtuigingen ontstaan en wat zijn jouw waarden en drijfveren? 

Wat zijn jouw talenten; waar ben je goed in? En hoe zit het met jouw kwaliteiten, je competenties en vaardigheden? Doe jij waar je goed in bent en ontwikkel je je daarin verder?

In deze fase gaan we de balans opmaken en kijken naar wat jou energie kost en wat jou energie geeft. Ook ga je kijken naar de kleine dingen die jou blij maken en leer je hoe je op dagelijkse basis meer kunt genieten.

We gaan dieper in op jouw wensen en dromen, je gaat onderzoeken wat het is wat jij diep van binnen wilt. Je gaat ontdekken waar jouw vuurtje van aan gaat en wat je echt wilt, als je de belemmerende gedachten loslaat.

Je gaat in deze fase alles wat je hebt ontdekt en geleerd omzetten naar praktische en haalbare acties en doelen. Je gaat de stappen die je moet zetten om te komen waar je wil inzichtelijk krijgen en met behulp van verschillende tools zorgen dat je deze gaat behalen.

Goede investering
Persoonlijke groei gegarandeerd
Gebaseerd op kennis en ervaring
100% tevredenheid
Website foto's 600x800 (1)

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk inzicht noodzakelijk is om jouw ideale leven te kunnen creëren, zowel privé als zakelijk. Doordat je weet wie je bent, wat je wilt en wáár je heen wilt, maak je keuzes die daaraan bijdragen, heb je richting en focus.

Ons doel is om coachen te normaliseren en mensen in te laten zien dat je niet alleen een coach nodig hebt als het slecht gaat of wanneer je een probleem hebt, maar het juist op elk gewenst moment waardevolle inzichten geeft waar je de rest van je leven de voordelen van ervaart. 

Heb je meer vragen over wat coaching voor jou kan betekenen? Boek dan gerust een call in. We nemen graag de tijd om je te helpen.

Als je het online programma hebt afgerond, zijn wij ervan overtuigd dat je het volgende hebt bereikt:

Persoonlijk inzicht

Je hebt inzicht gekregen in wie jij bent, waar je voor staat, wat voor jou belangrijk is en welke stappen je moet zetten om jouw dromen haalbaar te maken.

Gelukkiger

Je weet wie je bent en hebt geleerd om jezelf te zijn en te gaan voor wat jij wilt. Je voelt je gelukkiger, omdat jij alleen nog maar doet wat echt bij je past.

Meer rust

Je weet wat je energie geeft en wat je energie kost, je kunt jezelf opladen en jouw energie herstellen, waardoor je meer geniet van het leven en rust ervaart.

FAQ

Ja! Je kan het online programma op elk moment starten. Je volgt het programma op jouw moment, op jouw eigen tempo.

Zodra je het online programma bij ons afneemt, krijg je automatisch een link naar ons online platform. Hier kun je een account aanmaken en hierna heb je toegang tot het platform, de community en kun je direct starten met het programma. Op het online platform vind je het volledige programma, inclusief alle opdrachten, een werkboek en verschillende video’s die je nodig hebt om goed van start te gaan!

Het programma bestaat uit 6 fases en we adviseren je om voor elke fase ongeveer 2 weken te nemen. Qua tijd kun je rekenen op in ieder geval 2 uur per fase. Het programma bevat allerlei opdrachten die je niet alleen praktisch uitvoert, maar je ook echt aanzetten tot nadenken. Hierdoor is het goed om de tijd te nemen en niet te snel door het programma heen te gaan.

Dit programma is ons enige online traject, waarin je zelf jouw tempo bepaalt. Je krijgt online begeleiding wanneer je daar behoefte aan hebt. Het programma is opgebouwd als een coachtraject, maar bevat natuurlijk weer ander soort opdrachten dan wanneer je 1:1 sessies met ons zou hebben. Onze 1:1 coachtrajecten bestaan voor een groot deel ook uit reflectie- en coachingsgesprekken. In dit programma ga je hier echt zelf mee aan de slag.

Om te zorgen dat jij alles uit het programma kunt halen wat erin zit, krijg je van ons ook nog (online) begeleiding. Je kunt ons via het online platform altijd benaderen en tijdens het programma zijn er meerdere momenten waarop we contact hebben over de voortgang.

Je hebt onbeperkt toegang tot het programma. Je kunt het programma dus ook altijd opnieuw doen, mocht je merken dat je hier weer behoefte aan hebt.

Een account voor het online platform, die je krijgt zodra je het programma bij ons aanschaft. Op dit platform vind je naast alle benodigde informatie en opdrachten ook een online community. Daarnaast vind je hier het werkboek van meer dan 40 pagina’s wat je tijdens het programma veel zal gaan gebruiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat je onwijs blij gaat zijn met dit programma en dat het je ontzettend veel gaat opleveren, vanwege onze ervaring met coaching en de enthousiaste reacties van onze klanten. Wij geven je graag het vertrouwen dat je geen miskoop bij ons zal doen en daarom krijg je, wanneer je binnen 14 dagen na aankoop bij ons het programma annuleert, je geld terug. Dit met als voorwaarde dat je niet meer dan 15% van het programma hebt doorlopen. Hierbij kijken wij niet naar het afronden van de modules maar of de video’s zijn bekeken. 

Mocht je toch jouw aankoop van het programma willen annuleren, stuur dan jouw verzoek naar info@gomindly.nl.

Via de online community op ons platform kun je connecten met anderen die het programma volgen van gomindly. Hier kun je elkaar supporten, je doelen, dromen en inzichten met elkaar delen en elkaar inspireren!

Zeker, dit is geen probleem. Je kunt het programma starten en pauzeren op elk gewenst moment. Dus als je tussendoor op vakantie gaat, kun je het programma gewoon weer oppakken als je terug bent!

De inhoud van het programma kun je niet downloaden, alleen het werkboek is te downloaden. De gehele inhoud van het programma kun je volgen via ons online platform.

Stuur ons een berichtje via Instagram of een mail op info@gomindly.nl, dan beantwoorden we jouw vraag zo snel mogelijk.

Op dit moment is het programma onder constructie. Wil je het graag kopen zodra het programma weer online staat? Laat het ons dan weten via info@gomindly.nl. Dan zorgen we dat je meer informatie krijgt en we kunnen je op de hoogte houden.

Vera
Vera
Read More
Eigenlijk heb ik maar een woord voor de cursus van Gomindly en dat is ‘wauw’. Er is mij zo’n ongelofelijke spiegel voor gehouden. Een die andere ‘live’ coaches mij niet konden bieden maar ik via dit programma wel gekregen heb. Zo heeft het online programma mij veel inzicht, motivatie, balans, rust en richting gegeven. Echt een hele waardevolle cursus. De coaches Lianne en Esther zeiden dan ook: ‘Je heb maar één leven, dus haal eruit wat erin zit.’ En zo is het maar net! Er is maar één manier om te ontdekken wat erin zit, en dat is het eruit halen.
Valerie
Valerie
Read More
Ik heb recent het online programma van Gomindly afgerond en hier erg veel aan gehad! Het heeft mij geholpen om weer even stil te staan bij mezelf en wat ik belangrijk vind. Door de mix van achteruit kijken maar ook juist vooruit kijken heb ik duidelijker beeld gekregen van wie ik ben en waar ik heen wil. Met ook handvatten om daar verder mee aan de slag te gaan. Ik zou het zeker aanraden om op een laagdrempelige manier met jezelf aan de slag te gaan.
Previous
Next

We hebben maar één leven, dus waarom zou je er niet alles uithalen wat erin zit?

Om er achter te komen hoe jij alles uit het leven kunt halen, is zelfkennis nodig. Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn jouw waarden en kwaliteiten? Welke overtuigingen weerhouden jou ervan om de dingen te doen die je heel graag wilt doen? En wat is het wat jij zo graag wilt en wat bij jou past? Om jouw ideale leven te creëren is het belangrijk om te weten waar je energie van krijgt, waar je hart sneller van gaat kloppen, waar het vuurtje van aan gaat. Als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt, weet je welke keuzes je moet maken om daar te komen én om daar te blijven. Je hebt richting en focus. Je laat je niet zomaar meer uit balans brengen door externe factoren.

RELIGHT YOUR FIRE

Meer inzicht in jezelf en in wat je wilt in het leven.
327,-
 • Een investering in jezelf is de beste investering die je ooit zult doen.
NEW

Wil je op de hoogte blijven?

what our clients say

Erg fijne coaching! Ik ben met Lianne bezig geweest met het kijken waar de knelpunten zitten in persoonlijke groei en zakelijke groei, en met behulp van fijne en eerlijke gesprekken zijn er veel dingen veel duidelijker geworden. Hierdoor kan ik weer grote stappen vooruit maken. Daarnaast is Lianne als persoon ook een heel fijn mens om mee te praten. Sta je open voor persoonlijke en zakelijke groei, kijk dan vooral eens naar coaching van Gomindly. Door de coaching heb je veel sneller door wat er nodig is om vooruit te komen dan wanneer je alles alleen probeert op te lossen. Zowel Lianne als Esther zijn toppers. Aanrader!
Ymke Myrthe
Voelde me hier gehoord en gezien, en Esther wees me precies de richting uit die ik wilde ingaan. Fijne ervaring, dus de investering dubbel en dwars waard!
Rene van Eeren
Bij Gomindly wordt je begeleidt al het moois uit jezelf te halen. De coaches Lianne en Esther zijn inlevend, zorgvuldig en betrokken. Daarmee creëren zij een veilige plek waar je op zoektocht kan naar jezelf.
Robert-Jan Goes
Waar ik vaak ook graag op de oppervlakte blijf durfde ik bij Esther ook echt dieper te gaan en dingen te delen die ik nooit met iemand bespreek. Maar ik voelde me niet gedwongen of beoordeeld wanneer ik dat deed. Echt een veilige haven, heel fijn!
Ilja
Ik merk dat ik veel over mezelf leer door de manier waarop de vragen worden gesteld. Super leerzaam! Ik voel heel erg dat ik ontzettend veel inzichten heb opgedaan in de afgelopen sessies. Ik ben enorm blij met dit traject.
Azadeh
Lianne had een fijne, rustige uitstraling en houding. Dit geeft mij als coachee, een vertrouwd en veilig gevoel. Als zaken onduidelijk waren, stelde je verhelderende vragen. Dit gaf me het gevoel dat je naar me luisterde en aandacht voor mij had.
Ilse Hofman
Ik heb het coachtraject als positief ervaren. Door het gebruik van verschillende methodieken tijdens de sessies leer je jezelf echt goed kennen. Hierdoor ben ik bewust geworden van zowel mijn kwaliteiten als in de gebieden waarin ik mijzelf nog verder in moet ontwikkelen. Het coachingtraject heeft mij hierin het eerste zetje in de goede richting gegeven. Ik zou het zeker aanraden!
Daphne Boere
Esther is een fijn, benaderbaar persoon, met veel empathie. Dat maakt het makkelijk om persoonlijke dingen te delen en een eerlijk gesprek te voeren. Dat is echt een kracht. Ik vond haar flexibel tijdens het proces, ook qua wat we bespraken inhoudelijk en welke opdrachten daarbij passen. Daardoor voelt het echt als een persoonlijk traject, in plaats van een standaard programma dat je volgt.
Chris
Betrokken, fijne en veilige vibe, kijkt echt samen met je mee hoe je de beste versie van jezelf kan worden. Zeker een aanrader!
Tari van Laar
Fijne meiden die secuur naar jouw verhaal luisteren en via mooie methoden het beste in je naar boven halen.
Sasja de Valenca