FAQ

Algemeen

Waar een psycholoog zich meer richt op het verleden en het verklaren en oplossen van bepaalde problematiek, richt een coach zich op een positieve manier meer op de toekomst en het stellen van praktische doelen en behalen van resultaten. Daarnaast wordt er bij coaching gefocust op het naar boven halen van jouw mooiste talenten en kwaliteiten. Ook is een coach er om jou een spiegel voor te houden en jou te begeleiden naar meer zelfinzicht en zelfontwikkeling.

Natuurlijk is het bij coaching ook belangrijk om te weten waar je vandaan komt, maar we gebruiken dit vooral om te kijken waar bepaalde patronen zijn ontstaan en hoe je deze kunt ombuigen, zodat je zelf de verdere richting in je leven bepaalt.

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Omdat coaching zowel goed is voor jouw persoonlijke als zakelijke groei, kan het goed zijn dat jouw werkgever een bijdrage wil leveren of een (opleidings-)budget hiervoor beschikbaar wil stellen. Overleg dit vooral eens met je werkgever.

Werkgerelateerde coachtrajecten zijn over het algemeen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Je kunt het beste de website van de belastingdienst raadplegen voor meer informatie of een accountant om advies vragen.

We vinden het leuk als je ons op social media volgt! Je kunt ons vinden op Instagram, LinkedIn & Facebook. Hier delen we tips, tricks, waardevolle inzichten, quotes en nog veel meer, om jou te inspireren en te motiveren.

    

We begrijpen dat je graag wilt weten onder welke voorwaarden je een samenwerking aangaat of een product afneemt van Gomindly. Hier kun je onze algemene voorwaarden bekijken.

Ja. Gomindly vindt jouw privacy en een zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens erg belangrijk. Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Neem contact met ons op om je vraag te stellen, dan zullen wij je zo snel mogelijk helpen.

Business coaching

1:1 sessies voor jouw personeel, met als doel zichzelf beter leren kennen en productiever, daadkrachtiger en energieker worden. Jouw personeel leert het beste uit zichzelf te halen, voor zichzelf én voor jouw business.

Dit traject kan zowel op individueel niveau als voor het hele team, en zelfs de hele business, ingezet worden. Wel is elk traject persoonlijk; elk mens is anders en dit betekent dus ook dat wij onze coaching aanpassen op wat het beste past bij jouw werknemer.

Met deze test ontdek je jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren en ontvang je een uitgebreide rapportage, waarmee je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak nieuwe inzichten krijgt. Dit kun je individueel afnemen of voor jouw gehele team.

Een online masterclass voor jouw personeel of collega’s. Met deze masterclass krijg je inzicht in waar je nu staat; waar je blij mee bent én waar verandering nodig is, hoe je deze verandering in gang kunt zetten en hoe je in deze tijd zorgt voor meer energie.

We vinden een persoonlijke klik belangrijk en komen daarom graag bij je langs voor een kennismaking. Zo kunnen we samen kijken wat de behoeften zijn van jouw business, jouw personeel en hoe we je kunnen ondersteunen bij het behalen van de best mogelijke resultaten. Neem contact met ons op voor meer info en om een kennismaking in te plannen. 

Personal coaching

We bieden verschillende opties aan als het gaat om personal coaching:

  • MYB Online Programma
  • 1:1 Coaching
  • Masterclass

Speciaal voor de mensen die de drempel naar een coachtraject nog te hoog vinden, maar er wel interesse in hebben hebben wij een online training ontwikkeld. Voor de mensen die willen ontwikkelen en persoonlijke groei belangrijk vinden, maar liever zelf het tempo bepalen. Voor iedereen die zichzelf wilt leren kennen en klaar is om écht te leven. Ontzettend waardevol dus!

Gebaseerd op kennis, vanuit een nobco geaccrediteerde opleiding, diverse boeken, podcasts en jarenlange persoonlijke interesse en ervaring. 

Kijk hier voor meer informatie.

Een persoonlijk traject van 6 sessies waarin je erachter komt wie je bent, wat je kan, wat je wilt en hoe je daar gaat komen. Aan de hand van diverse opdrachten en tools leer jij wat je belangrijk vindt in dit leven én misschien nog wel belangrijker: hoe je dit op zo’n manier in je leven integreert dat je leven (weer) van jou voelt.

Kijk hier voor meer informatie.

Met deze test ontdek je jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren en ontvang je een uitgebreide rapportage, waarmee je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak nieuwe inzichten krijgt. 

Zeker! Voor zowel jou als voor ons is het fijn om te kijken of we een klik hebben en wie van ons het beste past bij jouw behoeften. Je kunt via deze pagina direct een afspraak met ons inplannen.

De coaching sessies kunnen zowel telefonisch als face to face plaatsvinden; wat voor jou fijn en handig is! Jouw voorkeur nemen we graag met je door en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.  Kies je voor face to face? Dan ontvangen we je graag in ons kantoor in het centrum van Rotterdam, in de Rotterdam Building op de Aert van Nesstraat 45.

Wij zullen ons 100% inzetten om jou in jouw coachtraject te begeleiden.

Het resultaat van jouw traject wordt vooral bepaald door jouw motivatie. Een coachtraject volg je voor jezelf en het is dus belangrijk dat je openstaat voor zelfinzicht en jouw persoonlijke ontwikkeling. Van ons kun je verwachten dat wij je soms kritische vragen stellen, maar vooral zullen wij jou de begeleiding bieden om het beste uit jezelf kunt halen.

Online Programma

Hier vind je alle informatie over het online programma!

Op dit moment is het programma onder constructie. Wil je het graag kopen zodra het programma weer online staat? Laat het ons dan weten via info@gomindly.nl. Dan zorgen we dat je meer informatie krijgt en we kunnen je op de hoogte houden.

Ja! Je kan het online programma op elk moment starten. Je volgt het programma op jouw moment, op jouw eigen tempo.

Zodra je het online programma bij ons afneemt, krijg je automatisch een link naar ons online platform. Hier kun je een account aanmaken en hierna heb je toegang tot het platform, de community en kun je direct starten met het programma. Op het online platform vind je het volledige programma, inclusief alle opdrachten, een werkboek en verschillende video’s die je nodig hebt om goed van start te gaan!

Het programma bestaat uit 6 fases en we adviseren je om voor elke fase ongeveer 2 weken te nemen. Qua tijd kun je rekenen op in ieder geval 2 uur per fase. Het programma bevat allerlei opdrachten die je niet alleen praktisch uitvoert, maar je ook echt aanzetten tot nadenken. Hierdoor is het goed om de tijd te nemen en niet te snel door het programma heen te gaan.

Dit programma is ons enige online traject, waarin je zelf jouw tempo bepaalt. Je krijgt online begeleiding wanneer je daar behoefte aan hebt. Het programma is opgebouwd als een coachtraject, maar bevat natuurlijk weer ander soort opdrachten dan wanneer je 1:1 sessies met ons zou hebben. Onze 1:1 coachtrajecten bestaan voor een groot deel ook uit reflectie- en coachingsgesprekken. In dit programma ga je hier echt zelf mee aan de slag.

Om te zorgen dat jij alles uit het programma kunt halen wat erin zit, krijg je van ons ook nog (online) begeleiding. Je kunt ons via het online platform altijd benaderen en tijdens het programma zijn er meerdere momenten waarop we contact hebben over de voortgang.

Je hebt onbeperkt toegang tot het programma. Je kunt het programma dus ook altijd opnieuw doen, mocht je merken dat je hier weer behoefte aan hebt.

Een account voor het online platform, die je krijgt zodra je het programma bij ons aanschaft. Op dit platform vind je naast alle benodigde informatie en opdrachten ook een online community. Daarnaast vind je hier het werkboek van meer dan 40 pagina’s wat je tijdens het programma veel zal gaan gebruiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat je onwijs blij gaat zijn met dit programma en dat het je ontzettend veel gaat opleveren, vanwege onze ervaring met coaching en de enthousiaste reacties van onze klanten. Wij geven je graag het vertrouwen dat je geen miskoop bij ons zal doen en daarom krijg je, wanneer je binnen 14 dagen na aankoop bij ons het programma annuleert, je geld terug. Dit met als voorwaarde dat je niet meer dan 15% van het programma hebt doorlopen. Hierbij kijken wij niet naar het afronden van de modules maar of de video’s zijn bekeken. 

Mocht je toch jouw aankoop van het programma willen annuleren, stuur dan jouw verzoek naar info@gomindly.nl.

Via de online community op ons platform kun je connecten met anderen die het programma volgen van gomindly. Hier kun je elkaar supporten, je doelen, dromen en inzichten met elkaar delen en elkaar inspireren!

Zeker, dit is geen probleem. Je kunt het programma starten en pauzeren op elk gewenst moment. Dus als je tussendoor op vakantie gaat, kun je het programma gewoon weer oppakken als je terug bent!

De inhoud van het programma kun je niet downloaden, alleen het werkboek is te downloaden. De gehele inhoud van het programma kun je volgen via ons online platform.

Stuur ons een berichtje via Instagram of een mail op info@gomindly.nl, dan beantwoorden we jouw vraag zo snel mogelijk.